Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Carmen Amariei, dezamăgită după eşecul cu CSM Bucureşti: "Au fost câteva erori, care pot spune că nu m-au mulţumit absolut deloc"

VIDEO | Carmen Amariei, dezamăgită după eşecul cu CSM Bucureşti: "Au fost câteva erori, care pot spune că nu m-au mulţumit absolut deloc"

Handbal

Comentarii

Carmen Amariei, antrenoarea echipei de handbal feminin Rapid, a fost dezamăgită de evoluţia avută de elevele sale, în meciul pierdut miercuri împotriva formaţiei CSM Bucureşti, scor 20-27.

"La finalizare cred că s-a făcut puţin diferenţa, s-a văzut experienţa jucătoarelor de la CSM Bucureşti.

A fost un joc destul de bun, am încercat să ne ţinem la nivelul CSM-ului, dar e clar că mai avem de lucru şi câteva erori destul de mari în apărare, care pot spune că nu m-au mulţumit absolut deloc", a declarat Carmen Amariei, la finalul meciului.

CSM Bucureşti, victorie categorică în derby-ul Capitalei cu Rapid

CSM BUcureşti a câştigat derby-ul Capitalei, cu Rapid, scor 27-20, în etapa a 12-a din Liga Naţională de handbal feminin a României. "Tigroaicele" au înregistrat a doua victorie din 2020.

"Trebuie să fim conştienţi că după o pauză de două luni în care echipa nu mai are un meci oficial înseamnă că automat e greu să porneşti cu toată viteza înainte.

Scârţâim la faptul că nu avem timp să ne antrenăm. Sperăm pe măsură ce trec zilele şi săptămânile să ajungem să fim mai buni.

Toate fetele care au venit de la lot sunt foarte bine. Sper că nu părem că nu am fi puşi pe picioare, dar obiectivul nostru e să câştigăm fiecare meci, aşa că nu avem altă variantă", a mai spus Adi Vasile.

Afla mai multe despre: csm bucuresti 

viewscnt
Articole similare