Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Caroline Garcia s-a pierdut la conferinţa de presă şi a uitat pe ce loc e Halep în clasamentul WTA: "E o luptătoare"

VIDEO | Caroline Garcia s-a pierdut la conferinţa de presă şi a uitat pe ce loc e Halep în clasamentul WTA: "E o luptătoare"

Tenis

Comentarii

Simona Halep şi Caroline Garcia se vor întâlni în primul meci al zilei de duminică din confruntarea dintre Franţa şi România, în semifinalele Fed Cup. Până acum, fostul lider mondial s-a impus de cinci ori şi a pierdut un singur meci în faţa Carolinei Garcia.

"Pe hârtie, meciul următor va fi cel mai dificil. Probabil că Simona Halep este una dintre cele mai bune jucătoare pe zgură. E numărul 1... Numărul 2 în lume, scuze. A avut o evoluţie foarte bună împotriva Kristinei.

Am avut ceva dificultăţi cu ea în trecut, am găsit soluţia o singură dată. Trebuie să joc cel mai bun tenis al meu, să cred că pot să o fac. Am un joc agresiv şi probabil că va fi cea mai puternică armă a mea împotriva ei. Nu face multe greşeli neforţate, se mişcă bine pe teren, e o luptătoare şi e numărul 1... Numărul 2 în lume" , a declarat Caroline Garcia.

Afla mai multe despre: caroline garciafrantaromaniafed cup 

viewscnt
Articole similare