Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cât de greu este să înscrii singur cu portarul, cu Florin Tănase în rol principal. Reacţia jucătorului: ”Se mai întâmplă”

VIDEO | Cât de greu este să înscrii singur cu portarul, cu Florin Tănase în rol principal. Reacţia jucătorului: ”Se mai întâmplă”

Superliga

Comentarii

Florin Tănase a marcat din penalty cu Gaz Metan Mediaş, dar a ratat încă trei ocazii foarte mari. Două dintre ele au venit după ce a rămas singur cu portarul.

În lipsa lui Gnohere - aflat la ultima etapă de suspendare după eliminarea cu Dinamo - Nicolae Dică l-a folosit vârf pe Florin Tănase. Jucătorul de 23 de ani a fost foarte prezent în joc, dar a avut mari probleme în momentul în care a ajuns în situaţia de a marca.

”Se întâmplă, azi nu am fost inspirat. Sper ca pe viitor să intre şi să nu mai ratez. A vrut să joace cu mine vârf pentru că am puţin mai multă viteză decât Raul Rusescu”, a explicat Florin Tănase pentru Telekom Sport.

Mai întâi, în minutul 43, Tănase a reluat defectuos cu capul o centrare de pe partea stângă.



Însă marile ratări au venit pe final. Mai întâi, în minutul 77, a rămas singur cu portarul, a încercat un lob, dar a dat pe lângă poartă.



Apoi, în minutul 80, a scăpat din nou singur spre poartă. De data aceasta, a tras în portar.

Afla mai multe despre: florin tanaseliga 1fcsbgaz metan 

viewscnt
Articole similare