Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Catastrofă pentru Juventus după ce a pierdut acasă. Radu Drăguşin a jucat pentru Sampdoria. Rezumatele zilei din Serie A

VIDEO | Catastrofă pentru Juventus după ce a pierdut acasă. Radu Drăguşin a jucat pentru Sampdoria. Rezumatele zilei din Serie A

Serie A

Comentarii

Rezumatele zilei din Serie A.

Empoli - Fiorentina 2-1

Empoli a dat lovitura în derby-ul toscan. A fost condusă de Fiorentina după reuşita lui Vlahovic, aflat la a 11-a reuşită în 14 etape. Nou promovata a întors senzaţional în ultimele trei minute. Bandinelli a egalat după o ieşire greşită a portarului oaspeţilor. Imediat, defensiva viola a mai cedat o dată, în faţa lui Pinamonti, iar Empoli a urcat pe 10 în Serie A.

Sampdoria - Verona 3-1

Cu Radu Drăguşin intrat în final, Sampdoria a bifat al doilea succes la rând în campionat pentru prima dată în acest sezon. Verona a deschis scorul pe Marassi după un şut deviat al lui Tameze. Gazdele au revenit în partea a doua. Candreva a egalat cu o execuţie frumoasă. Acelaşi mijlocaş a centrat la reuşita de 2-1 a lui Berezinski. În final, tot după o fază construită de Candreva, Murru a stabilit scorul final, iar Sampdoria a părăsit zona periculoasă a clasamentului.

Juventus - Atalanta 0-1

Juventus are probleme peste probleme. După ce Garda Financiară a descins la sediul clubului, suspectând fraude fiscale la transferuri, echipa bianconera a pierdut acasă cu Atalanta. Duvan Zapata a marcat singurul gol al partidei de pe Allianz. A profitat de o gafă a lui Morata şi de o pasă a lui Djimsiti şi a marcat al optulea gol stagional. Singura şansă a lui Juventus a venit în prelungiri. Şutul lui Dybala a atins transversala. După 14 etape, Juve are deja cinci înfrângeri, în timp ce Atalanta are patru victorii şi un egal în ultimele cinci etape. 

Afla mai multe despre: serie a meciurijuventusjuventus atalantaradu dragusin 

viewscnt
Articole similare