Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Caz incredibil în fotbalul mondial. FIFA anchetează un jucător pentru modul în care a celebrat un gol

VIDEO | Caz incredibil în fotbalul mondial. FIFA anchetează un jucător pentru modul în care a celebrat un gol

Cupa Mondială

Comentarii

Tim Cahill este vizat de o investigaţie FIFA pentru modul în care a celebrat un gol înscris în meciul cu Siria, din play-off-ul asiatic al preliminariilor Cupei Mondiale. Cahill a făcut cu mâinile un semn în forma literei "T", iar FIFA suspectează că australianul a fost plătit de un sponsor pentru gestul său.

După meci, o agenţie australiană de turism, TripADeal, a postat un mesaj pe o reţea de socializare, în care susţine că "T-ul" făcut de Cahill, "ambasador al mărcii", este de la TripADeal.

"L-aţi prins pe Tim Cahill, noul ambasador al mărcii noastre, făcând <T> de la TripADeal, după golul câştigător, ieri seară? Felcitări, Tim", a fost mesajul postat, care a fost şters ulterior.

Potrivit presei internaţionale, FIFA a dechis o anchetă în acest caz, deşi nu există o specificaţie clară în regulament cu privire la gesturile jucătorilor. Regulamentul interzice însă afişarea logo-urilor comerciale pe echipamentul fotbaliştilor echipelor naţionale.

Reprezentativa Australiei a învins, marţi, la Sydney, cu scorul de 2-1, după prelungiri, selecţionata Siriei şi şi-a asigurat prezenţa la barajul pentru Cupa Mondială, în care va întâlni Honduras. Australia a marcat prin Cahill, în minutele 13 şi 109, iar pentru Siria a punctat Al Somah, în minutul 6. În tur, scorul a fost egal, 1-1.

Dacă va trece de barajul cu Honduras, Australia va participa pentru a cincea oară la Cupa Mondială.

Afla mai multe despre: tim cahillfifasiriaplay offasiacupa mondialacampionatul mondialrusia 

viewscnt
Articole similare