Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ce a avut de spus Andrei Radu după confruntarea cu CR7: "A fost o onoare!" Recordul stabilit de Ronaldo în faţa românului

VIDEO | Ce a avut de spus Andrei Radu după confruntarea cu CR7: "A fost o onoare!" Recordul stabilit de Ronaldo în faţa românului

Stranieri

Comentarii

Andrei Radu a fost învins de Cristiano Ronaldo în partida Juventus - Genoa, însă echipa sa a plecat cu capul sus de pe terenul torinezilor, după ce a obţinut o remiză, scor 1-1.

Starul portughez a stabilit un record graţie golului marcat în poarta internaţionalului român de tineret, acesta fiind golul 400 marcat de Ronaldo în primele 5 ligi ale Europei, performanţă neatinsă de alt fotbalist până în prezent. Rivalul lui Ronaldo, Leo Messi are 389 de goluri înscrise, toate în Primera, pentru Barcelona.

După meci, Andrei Radu a vorbit despre confruntarea cu Ronaldo, precizând că a fost o onoare pentru el, dar că mult mai important e rezultatul obţinut de Genoa.

"Aşa cum am mai spus, este o onoare pentru mine să joc împotriva lui, dar până la urmă a fost un meci de fotbal pe care trebuia să-l tratăm ca pe oricare altul şi la final a fost un lucru bun că am reuşit să obţinem acest egal”, a declarat Andrei Radu după meci.


 

Afla mai multe despre: andrei raduronaldocr7video 

viewscnt
Articole similare