Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ce a declarat Alex Ioniţă după ce a marcat din nou în poarta FCSB-ului

VIDEO | Ce a declarat Alex Ioniţă după ce a marcat din nou în poarta FCSB-ului

Superliga

Comentarii

Alex Ioniţă a stabilit scorul final, din penalty, în victoria obţinută de CFR în faţa celor de la FCSB, scor 2-0. Mijlocaşul de 24 de ani spune că are o dorinţă uriaşă să se impună în primul ”11”.

Rapidist înrăit, Alex Ioniţă a intrat cu FCSB în minutul 65, iar în prelungiri a reuşit să marcheze din penalty şi a făcut 2-0. Mijlocaşul de 24 de a ţinut să-i mulţumească lui Culio pentru faptul că l-a lăsat să înscrie din nou în poarta FCSB-ului.

”Şi cu Mediaş am intrat şi am obţinut roşu şi penalty, astăzi la fel. De fiecare dată când intru încerc să dau tot ce am mai bun, pentru că vreau să prind un loc în echipă, nu am venit la CFR doar ca rezervă, să stau să iau banii degeaba. Vreau să joc, orice jucător îşi doreşte asta. Mă bucur foarte mult că am reuşit să marchez, îi mulţumesc lui Culio, pentru că el execută de obicei penalty-urile. I-am spus că e ultima fază, ştia şi el şi îi mulţumesc că m-a lăsat, mă bucur foarte mult pentru că am marcat, este foarte important pentru mine. Îmi pare rău pentru Dică, nu vreau să comentez ce se întâmplă la Steaua”, a declarat Alex Ioniţă pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: alex ionutacfr clujliga 1fcsb 

viewscnt
Articole similare