Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ce a declarat Dan Petrescu despre episodul în care Contra l-a înjurat pe George Puşcaş: ”Eu nu ştiu cum aş fi reacţionat”

VIDEO | Ce a declarat Dan Petrescu despre episodul în care Contra l-a înjurat pe George Puşcaş: ”Eu nu ştiu cum aş fi reacţionat”

Echipa națională

Comentarii

Dan Petrescu este de părere că selecţionerul Cosmin Contra a avut parte de un tratament nedrept pentru faptul că l-a înjurat pe George Puşcaş, după ce a ratat un penalty cu Norvegia.

Reacţia lui Cosmin Contra după ce Puşcaş a ratat un penalty în România - Norvegia, scor 1-1, n-a fost cea mai potrivită. Selecţionerul României l-a înjurat pe elevul său, gest pentru care şi-a atras multe critici. Dan Petrescu, el însuşi un antrenor vulcanic, spune însă că o astfel de situaţia este obişnuită în fotbal, deoarece tensiunea este foarte ridicată.

”Voi denumiţi antrenorii cum vreţi voi, colerici, necolerici, toţi suntem antrenori. Nu am văzut un antrenor pe bancă liniştit. Dacă mi-l arătaţi, foarte bine. Mi-l arătaţi şi mie în România? Că nu-ş ştiu. Sabău. Păi, nu mai e. Toţi antrenorii care sunt i-am văzut că se agită, se bat, încearcă, vor, ţipă, urlă, în Divizia B mă uit, cam la fel.

Din ce am înţeles, Contra şi-a cerut scuze, era normal, trebuie să fim mai atenţi toţi, pentru că în momentul de faţă televiziunea, în loc să filmeze meciul, filmează antrenorii ce zic. Ar trebui să stăm pe bancă şi să nu mai zicem nimic şi asta nu e posibil, deci avem o atitudine normală la fotbal. Fotbalul nu e şah, nu e balet, fotbalul emană tensiuni, presiuni. Nu a fost un pumn la cineva, o palmă, nici eu nu am făcut acest lucru la niciun jucător în viaţa mea, că mai scapă ceva pe acolo, asta e, se mai întâmplă.



Oricare dintre voi de aici sau din România ar trebui să se pună în pielea antrenorului. Numai antrenorul naţionalei să nu fii în momentele alea, când un jucător ratează penalty. Şi la ce meci, aşa de important. Nu ştiu cum aş fi reacţionat, că şi eu am avut problemele mele, greşelile mele”,
a declarat Dan Petrescu.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare