Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ce a declarat Daniel Pancu atunci când a fost întrebat dacă Rapid a negociat cu Lukasz Szukala

VIDEO | Ce a declarat Daniel Pancu atunci când a fost întrebat dacă Rapid a negociat cu Lukasz Szukala

Liga 2

Comentarii

Daniel Pancu susţine că Rapid n-a purtat niciun fel de negociere cu Lukasz Szukala, despre care au apărut informaţii că ar fi fost refuzat de şefii clubului.

Recent, au apărut zvonuri potrivit cărora Lukasz Szukala ar fi fost aproape de Rapdi, Daniel Pancu şi-ar fi dat acordul să vină, dar a fost refuzat de şefi. Motivul? Este ieşit din formă, după ce a trecut mai bine de un an de când n-a mai jucat un meci oficial.

Daniel Pancu infirmă aceste zvonuri şi susţine că n-a existat niciun fel de discuţie despre transferul fostului fundaş al FCSB-ului:

”Niciodată nu am auzit de Szukala. S-a mai scris de Blănaru şi de Deac, de ei am auzit dar v-am spus şi răspunsul la Ioniţă, până la urmă a ajuns la UTA. Când am discutat despre Ioniţă eram cu patru atacanţi în lot”, a declarat Daniel Pancu.

Szukala a fost ultima oară la Ankaragucu, însă n-a mai jucat un meci oficial de mai bine de un an. Ultima apariţie într-o partidă a fost pe 19 august 2018, în Alanyaspor - Ankaragucu 0-2. La începutul anului a devenit liber de contract, însă nici până acum n-a reuşit să-şi găsească un angajament.

Szukala a început fotbalul la juniorii lui Eintracht Trier, apoi a trecut la tineretul lui Metz şi a mai jucat pentru Munchen 1860, Alemannia Aachen, Gloria Bistriţa, U Cluj, Petrolul, FCSB, Al Ittihad, Osmanlispor şi Ankaragucu. A fost unul dintre cei mai buni fundaşi străini care au trecut prin Liga 1 şi evoluţiile de la FCSB l-au propulsat şi la echipa naţională a Poloniei.

Afla mai multe despre: daniel pancu 

viewscnt
Articole similare