Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ce a declarat Florin Bratu când a fost întrebat de noul căpitan de la Dinamo: "E posibil să văd altfel lucrurile"

VIDEO | Ce a declarat Florin Bratu când a fost întrebat de noul căpitan de la Dinamo: "E posibil să văd altfel lucrurile"

Dinamo București

Comentarii

Vasile Miriuţă nu mai este antrenorul lui Dinamo! Ionuţ Negoiţă nu a trecut peste umilinţa ratării playoff-ului şi a decis să-l numească ”principal” pe Florin Bratu, care a fost deja prezentat oficial în cadrul unei conferinţe.

"Cred că Dinamo are lideri în vestiar din care pot alege, nu cred că va fi o problemă. Însă, este posibil ca eu să văd altfel lucrurile şi să schimb căpitanul, dar nu contează prea mult acest aspect. Lotul pe care-l are Dinamo la dispoziţie conţine şi jucători tineri. Cât voi fi eu aici, fiecare jucător va avea şansa lui să joace. E prematur să spun acum că voi băga în prima echipa 3-4 jucători tineri la meciul cu Craiova. Vom vedea ce va fi.

Vreau să-i mulţumesc domnului Ionuţ Negoiţă. Este a treia şansă pe care mi-o dă. Am antrenat Dinamo II, cu rezultate foarte bune, am câştigat campionatul cu Dinamo U19, am participat în Youth League, îi mulţumesc mult domnului Negoiţă pentru încrederea pe care mi-o acordă" , a declarat Florin Bratu.

UPDATE. Dinamo Bucureşti a anunţat, pe pagina oficială de Facebook, despărţirea de Vasile Miriuţă şi instalarea în funcţia de antrenor principal a lui Florin Bratu. Va fi prezentat oficial la Săftica, de la 15:30.

FC Dinamo Bucureşti şi antrenorul principal Vasile Miriuţă au decis, pe cale amiabilă, încheierea raporturilor contractuale. Noul antrenor al echipei din "Ştefan cel Mare" este Florin Bratu”.

OFICIAL. Comunicat de presă FC Dinamo Bucureşti şi antrenorul principal Vasile Miriuţă au decis, pe cale amiabilă, î...

Posted by FC DINAMO BUCURESTI on 26 Februarie 2018

UPDATE. Din informaţiile Telekom Sport, Florin Bratu va semna contractul cu Dinamo luni, la prânz, imediat după ce FRF şi va da acordul (o simplă formalitate). Tot luni, începând cu ora 16:00, ”Mitralieră” va conduce primul antrenament al ”câinilor”.

UPDATE. Schimbare de plan la Dinamo. Varianta Gheorghe Mulţescu a picat, iar Florin Bratu a devenit favorit să preia echipa din Ştefan cel Mare. Gazeta Sporturilor anunţă că antrenorul naţionalei U16 a României se află la sediul clubului Dinamo pentru a semna contractul. El n-are licenţă Pro!

Este vorba despre Gheorghe Mulţescu, care a confirmat că s-a înţeles cu Dinamo: "Am fost sunat de către cei de la Dinamo. Am vorbit, a fost o discuţie de principiu şi mi-am dat acordul să vin la Dinamo. A rămas că, după ce va pleca Vasile Miriuţă, ne vom întâlni pentru a stabili detallile", a dezvăluit Mulţescu pentru ProSport.

Mulţescu a purtat o discuţie cu preşedintele "câinilor", Alexandru David, urmând ca acţionarul majoritar Ionuţ Negoiţă să se întoarcă luni din Dubai.

Cel poreclit ”Smurd” a jucat pentru Dinamo în perioada 1979 - 1985, câştigând trei titluri şi două Cupe. A şi antrenat trupa din Ştefan ce Mare în trei perioade, în 1990 - 1991, în 2008, atunci când a stat câteva etape, şi-n 2013, când a condus echipa doar în opt partide. 

Afla mai multe despre: dinamomultesculiga 1miriuitaflorin bratu 

viewscnt
Articole similare