Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ce a făcut Hazard după ce a râs cu poftă alături de jucătorii lui Chelsea. Fanii lui Real Madrid se vor înfuria şi mai rău. Noi imagini cu mijlocaşul belgian

VIDEO | Ce a făcut Hazard după ce a râs cu poftă alături de jucătorii lui Chelsea. Fanii lui Real Madrid se vor înfuria şi mai rău. Noi imagini cu mijlocaşul belgian
Comentarii

Telekom Sport vă oferă noi imagini cu momentul în care Eden Hazard râde cu poftă alături de câţiva jucători de la Chelsea, deşi echipa sa tocmai ce fusese eliminată din semifinalele Ligii Campionilor.

Eden Hazard a reuşit să-i enerveze pe suporterii lui Real Madrid după ce a părut total dezinteresat de faptul că echipa sa tocmai ce ratase calificarea în finala Champions League. La finalul eşecului cu 2-0 în faţa lui Chelsea, mijlocaşul în vârstă de 30 de ani a râs cu poftă alături de câţiva dintre foştii săi colegi.

Telekom Sport vă prezintă noi imagini cu Eden Hazard, în care se poate observa ce a făcut după ce s-a despărins de ”grupul vesel”.

Ce a făcut Eden Hazard după ce a râs cu poftă alăturii de jucătorii lui Chelsea

Eden Hazard a fost titular împotriva fostei sale echipe. Însă a avut o nouă prestaţie dezamăgitoare şi nu s-a remarcat deloc. În minutul 89, Zinedine Zidane a decis să-l schimbe cu Mariano, însă a fost o modificare doar pentru statistică.

Chelsea s-a impus cu 2-0 în faţa lui Real Madrid şi, după 1-1 în tur, a reuşit să se califice în finala Champions League. După ultimul fluier, Eden Hazard a mers să-i felicite pe foştii săi colegi, însă gestul s-a transformat într-un motiv de revoltă pentru fanii lui Real Madrid.

Eden Hazard nu părea deloc apăsat de ratarea calificării în finală şi a râs cu poftă alături de mai mulţi jucători de la Chelsea. Mijlocaşul de 30 de ani a continuat amabilităţile cu cei de la Chelsea şi după ce s-a desprins de ”grupul vesel”.

În imagini se poate observa cum Eden Hazard este întâmpinat de ofiţerul de presă al lui Chelsea, care îi face semn să meargă într-o anumită zonă a terenului, probabil pentru un interviu.

Atitudinea arătată de Eden Hazard i-a înfuriat pe fanii lui Real Madrid, care oricum nu-l avea printre favoriţi. Starul belgia a fost cumpărat de Real Madrid în urmă cu aproape doi ani, de la Chelsea şi este cel mai scump transfer făcut vreodată de echipa de pe Santiago Bernabeu.

Suma de transfer a fost de 115 milioane de euro, însă Hazard nu şi-a justificat niciodată investiţia. Transferat cu mult entuziasm, Hazard a avut prestaţii dezamăgitoare la Real Madrid. Forma i-a fost grav afectată de accidentările dese şi este considerat un transfer ratat în totalitate.
 

Afla mai multe despre: hazard 

viewscnt
Articole similare