Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Ce a fost asta? Corneliu Papură nu va uita niciodată ziua de azi. Cum a fost umilit antrenorul Craiovei înaintea meciului cu AEK Atena

VIDEO | Ce a fost asta? Corneliu Papură nu va uita niciodată ziua de azi. Cum a fost umilit antrenorul Craiovei înaintea meciului cu AEK Atena

U Craiova

Comentarii

Antrenorul Universităţii Craiova, Corneliu Papură, a fost făcut să se simtă mic la conferinţa de presă premergătoare returului cu AEK Atena, din turul al treilea preliminar al UEFA Europa League.

Întreaga conferinţă de presă a durat puţin peste un minut, timp în care Papură şi Cristi Bărbuţ au prefaţat meciul de joi. Deşi la Atena sunt prezenţi mai mulţi ziarişti din presa locală din Craiova, niciun jurnalist nu le-a adresat întrebări celor doi, iar conferinţa de presă s-a încheiat brusc.

23 de secunde. Atât timp au vorbit cei doi, restul timpului de până la un minut revenindu-i translatorului grec.

"Ne aşteaptă un meci împotriva unei echipe puternice, dar sper să facem un joc bun şi ocaziile pe care ni le vom crea de data aceasta să le fructificăm", a spus Corneliu Papură.

La rândul lui, Bărbuţ a declarat: "Ne aşteaptă un meci foarte dificil, trebuie să jucăm cât mai bine şi, sper eu, să ne calificăm".

Apoi, ofiţerul de presă al grupării din Bănie le-a sugerat jurnaliştilor să pună întrebări, însă în sală s-a lăsat tăcerea, iar Papură şi Bărbuţ s-au ridicat dezamăgiţi de la masă. Comportamentul jurnaliştilor reprezintă, cel mai probabil, o formă de protest faţă de rezultatele slabe obţinute de olteni în ultima vreme. U Craiova are trei înfrângeri consecutive în toate competiţiile.

Meciul dintre AEK Atena şi U Craiova se joacă joi, de la 21:00. În tur, grecii s-au impus în Bănie, scor 2-0.

 

viewscnt
Articole similare
Cum a castigat Nicolae Dobrin un meci, venind direct din carciuma