Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ce a fost în capul lui? Eric Bailly a avut o intrare nebună în careu, dar arbitrul nu a dat nimic

VIDEO | Ce a fost în capul lui? Eric Bailly a avut o intrare nebună în careu, dar arbitrul nu a dat nimic
Comentarii

Fundaşul echipei Manchester United, Eric Bailly, a avut o intervenţie imprudentă în meciul cu Bournemouth, dar arbitrul a lăsat inexplicabil jocul să continue.

În minutul 69, Bailly a ridicat nepermis de mult piciorul la un duel cu Daniels şi l-a lovit în claviculă pe fundaşul oaspeţilor. Ce-i drept, înainte de contact, Bailly a lovit mingea.

Fundaşul lui United nu a încheiat, însă, meciul pe teren. În minutul 79, el a primit direct cartonaşul roşu pentru un fault cu talpa asupra lui Fraser.

Manchester United a învins, duminică seară, pe Old Trafford, formaţia Bournemouth, cu scorul de 4-1, în ultimul meci al anului în Premier League.

Paul Pogba a continuat evoluţiile entuziasmante avute după plecarea lui Jose Mourinho şi venirea lui Ole Gunnar Solskjaer şi a fost omul meciului cu Bournemouth. Mijlocaşul francez a înscris primele două goluri (5, 34) şi a pasat la cel de-al patrulea, înscris de Lukaku (72). Rashford (45), respectiv Ake (45+2) pentru Bournemouth au marcat celelalte două goluri ale întâlnirii.

Afla mai multe despre: baillyunitedcartonas 

viewscnt
Articole similare