Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ce a vrut să spună?! Declaraţii amuzante date de jucătorul pe care se bat FCSB şi CFR. Cum a comentat oferta lui Becali :)

VIDEO | Ce a vrut să spună?! Declaraţii amuzante date de jucătorul pe care se bat FCSB şi CFR. Cum a comentat oferta lui Becali :)

FCSB

Comentarii

FCSB şi-a pregătit deja lista de transferuri pentru pauza de iarnă. Printre jucătorii doriţi de vicecampioana României se regăseşte şi Adrian Rus. Însă, fundaşul central este urmărit atent şi de CFR Cluj.

Imediat după remiza de la Iaşi, jucătorul lui Sepsi a oferit o serie de declaraţii amuzante la flash interviu. 

"Cel mai greu a fost să stau în picioare. Terenul a fost moale în unele părţi, tare în unele părţi, chiar nu ştiam ce ghete să îmi iau. Nu m-am complicat, am dat minge lungă, viaţă lungă. Ne aşteaptă acum un meci greu, dar jucăm acasă, în faţa propriilor suporteri. Dacă suntem tot aşa uniţi, dacă avem personalitate, o să câştigăm.

Eu nu ştiu nimic despre vreo ofertă de la FCSB, nu vreau să comentez nimic despre acest lucru. Vreau să îmi fac treaba cât mai bine şi vom vedea ce va fi. Sunt la Sepsi, vreau să îmi fac treaba aici cât mai bine şi vom vedea ce se întâmplă în vacanţă.  Eu nu ştiu nimic, citesc şi eu ce scrieţi dumneavostră, ce scriu presele" , a declarat Adrian Rus pentru Telekom Sport.

Adrian Rus are dublă cetăţenie, română şi maghiară, şi este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 300 de mii de euro. În preliminariile pentru Campionatul European din 2019, fundaşul central a evoluat în trei meciuri pentru naţionala de tineret pregătită de Mirel Rădoi.

Afla mai multe despre: sepsicfr clujfcsbadrian rus 

viewscnt
Articole similare