Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ce ar face Viorel Moldovan dacă ar fi selecţioner. Surprize imense în echipa de start pentru meciul cu Israel

VIDEO | Ce ar face Viorel Moldovan dacă ar fi selecţioner. Surprize imense în echipa de start pentru meciul cu Israelgalerie foto

Echipa națională

Comentarii

Viorel Moldovan a fost provocat să spună cu ce jucători ar începe meciul cu Israel, dacă ar fi selecţioner. Fostul mare internaţional român a făcut câteva alegeri surprinzătoare.

Viorel Moldovan, cel care a fost secund la naţională în mandatul lui Anghel Iordănescu, a făcut un exerciţiu de imaginaţie. Fostul mare atacant a explicat cum ar începe el amicalul cu Israel. Moldovan spune le-ar oferi şanse debutanţilor la naţională şi celor care au evoluat foarte puţin în tricoul României, pentru a-i vedea dacă fac faţă. De asemenea, ar menaja câţiva titulari pentru amicalul cu Suedia, programat marţi, de la 21:30, la Craiova.

”Trebuie să le dai posibilitatea să vezi dacă au capacitatea necesară de a face faţă la un nivel superior. În poartă aş începe pentru meciul împotriva Israelului cu Niţă. Mie mi se pare un portar foarte bun. Pe Tătăruşanu îl ştim, din punctul meu de vedere, rămâne numărul unu.

Aş începe cu Manea fundaş dreapta, îl am şi pe Benzar acolo, dar îl ţin pentru meciul cu Suedia. Săpunaru - Grigore, cei doi fundaşi centrali, totuşi avem nevoie şi de puţină experienţă. Ca fundaş stânga, cu Bancu. Aş începe cu Pintilii. I-aş da credit lui Cicâldău. Am o dilemă între el şi Răzvan Marin. Cei trei din spatele atacantului... ar fi Man - dreapta, Mitriţa - în spatele atacantului şi Ciprian Deac. Practic, la atacant... cu Ţucudean... aş începe cu Ţucudean.



Dacă nu îi vezi acum când îi vezi? Ai posibilitatea să-i vezi la lucru în meci amical împotriva unui adversar corect, nu e un super adversar”
, a declarat Viorel Moldovan la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: romaniaisraelviorel moldovan 

viewscnt
Articole similare