Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Ce cadou le-a propus Ţiriac lui Gabi Szabo şi Simonei Halep. Cele două au izbucnit în râs

VIDEO | Ce cadou le-a propus Ţiriac lui Gabi Szabo şi Simonei Halep. Cele două au izbucnit în râs

Auto

Comentarii

Ion Ţiriac a organizat astăzi un eveniment la ”Ţiriac Collection”, în care şi-a prezentat ultimele două achiziţii, două maşini de colecţie. Omul de afaceri le-a provocat pe Simona Halep şi pe Gabi Szabo să facă o tură cu unul dintre modelele rare.

Ion Ţiriac şi-a completat colecţia de maşini cu încă două modele rare. Omul de afaceri a organizat cu această ocazie un eveniment la care au participat personalităţi precum Simona Halep, Gabi Szabo sau Elisabeta Lipă. În glumă, Ţiriac le-a transmis Simonei Halep şi lui Gabi Szabo că este dispus să le ofere cadou două dintre exemplarele sale rare:

”Acel Speedster care îl vedeţi acolo cred că are vreo 30 de ani, aproape, şi l-am cumpărat în aceeaşi zi cu domnul Porsche. Am hotărât să le cumpărăm amândoi, pe vremea aia făcuseră 200 de bucăţi. Cred că are 4-5.000 de kilometri, din care am făcut şi eu vreo 20-30 cu ea, cine a făcut restul nu ştiu. Am o mititică aici care a şi mers cu ăsta (n.r. Simona Halep), dacă vrei dumneata astăzi cu plăcere să îi facem cadou un Porsche tot mic, pentru că primeşte şi asta. O mai am şi pe cealaltă campioană olimpică, tot mititică e (n.r. Gabi Szabo), deci rămân fără amândouă sau doar una o dăm?”, a întrebat Ion Ţiriac.

După care a intrat într-un dialog cu Gabi Szabo.

Ţiriac: Gabi, tu pe unde ai treabă, dragă? Poţi să iei una şi să te duci unde ai treabă, fără probleme.
Szabo: Dacă e cu schimbător de viteze...

Ţiriac: Aoleu, aţi văzut ce de întâmplă?
Szabo: Noi, cu cele mai uşoare.

 

viewscnt
Articole similare
Cat au investit spaniolii pana acum la Dinamo. Suporterii prin Programul DDB, singurii care tin...