Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ce condiţie vrea să-şi pună Alex Paşcanu în contractul cu noua echipă: ”Nu ştiu câţi vor mai pune astfel de clauze”

VIDEO | Ce condiţie vrea să-şi pună Alex Paşcanu în contractul cu noua echipă: ”Nu ştiu câţi vor mai pune astfel de clauze”

Stranieri

Comentarii

Alex Paşcanu analizează în continuare ofertele pe care le-a primit, dar avertizează cluburile care vor să-l transfere că-şi doreşte să ajungă la Jocurile Olimpice Tokyo 2020. Paşcanu s-a calificat alături de naţionala de tineret la JO 2020. Din România, fundaşul de 20 de ani are oferte de la CFR Cluj şi FCSB.

România U21 s-a oprit în semifinal la EURO 2019, însă acest rezultat i-a asigurat prezenţa şi la Jocurile Olimpice de anul viitor. Este pentru prima dată după 56 de ani când România va avea echipă de fotbal la Olimpiadă. Titular la tineret, Alex Paşcanu spune că ţine neapărat să ajungă la Tokyo 2020.

Fundaşul lui Leicester U23 îşi caută în această vară o echipă care să-i ofere şansa să joace la seniori şi spune că nu va renunţa în niciun caz la clauza care să-i permită să evolueze la Jocurile Olimpice.

”(I-ai surprins şi pe colegii tăi de la naţională că vrei clauză să fii lăsat să joci la J.O.) Pentru mine este ceva care nu se întâmplă des. S-a întâmplat o dată la 50 şi ceva de ani şi vreau să particip la Jocurile Olimpice. Nu ştiu câţi or să mai pună astfel de clauze. Ar fi un lucru bun, pentru că dacă mergem cu aceeaşi echipa cu care am fost la EURO şi dacă o să fim la fel de motivaţi şi la fel de uniţi, o să avem şanse să facem o treabă bună şi acolo”, a declarat Alex Paşcanu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: alex pascanu 

viewscnt
Articole similare