Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ce crede Florin Tănase despre schimbarea pe care Mirel Rădoi vrea s-o facă la naţională! L-a anunţat pe selecţioner unde vrea să joace

VIDEO | Ce crede Florin Tănase despre schimbarea pe care Mirel Rădoi vrea s-o facă la naţională! L-a anunţat pe selecţioner unde vrea să joace
Comentarii

Fotbalistul de la FCSB, Florin Tănase, se află la prima selecţie din mandatul lui Mirel Rădoi, iar jucătorul a salutat schimbarea pe care vrea s-o facă selecţionerul.

De când a preluat naţionala, Mirel Rădoi a încercat să imprime un stil ofensiv, aspect care-l avantajează pe Florin Tănase. De asemenea, l-a anunţat pe selecţioner unde se simte cel mai confortabil pe teren:

"Nu cred că selecţiile contează. Când vii la echipa naţională, trebuie să dai tot meci de meci, pentru că sunt milioane de persoane care aşteaptă rezultate bune, pentru a fi fericite. 

Fiind jucător ofensiv, văd schimbarea cu ochi buni, dar trebuie să existe un echilibru în funcţie de adversarul întâlnit. Cu siguranţă că meciurile la echipa naţională te ajută pentru un transfer în străinătate, pentru că sunt meciuri europene şi avem şi exemple. 

La Viitorul am fost eficient ca extremă. Cel mai confortabil mă simt mijlocaş ofensiv, în 4-2-3-1, în spatele vârfului sau în 4-3-3", a declarat Florin Tănase pentru FRF.  

Programul României din noiembrie: 

  • 11 noiembrie: România – Belarus (amical) – 19:00, “Ilie Oană” Ploieşti
  • 15 noiembrie: România – Norvegia (Liga Naţiunilor) – 21:45, “Arena Naţională” Bucureşti
  • 18 noiembrie: Irlanda de Nord – România (Liga Naţiunilor) – 21:45, Windsor Park Belfast

Afla mai multe despre: florin tanasefcsb,  

viewscnt
Articole similare