Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO CE de handbal masculin | Se ştiu naţionalele care merg în semifinale din prima grupă principală! Croaţia a învins Germania

VIDEO CE de handbal masculin | Se ştiu naţionalele care merg în semifinale din prima grupă principală! Croaţia a învins Germania

Handbal

Comentarii

Croaţia şi cu Spania merg în semifinale la Campionatul European, cu două etape înainte de finalul grupelor principale.

Meciul dintre Croaţia şi Germania a fost unul pe muchie de cuţit, terminat cu victoria croaţilor cu 25-24. Croaţia şi cu Spania merg în semifinale cu două etape înainte de finalul grupelor principale. Ambele au câte şase puncte, dar ibericii au un golaveraj superior şi se află pe primul loc. Germania e pe locul trei, cu două puncte, Austria, locul patru, şi Belarus, locul cinci, au câte două puncte, iar Cehia, singura echipă fără punct, se află pe locul şase. 

Belarus a obţinut prima ei victorie din grupele principale. Ex sovieticii i-au condus în permanenţă pe cehi, care rămân fără succes în această fază a turneului final. Bielorusii s-au impus cu 28-25 după  ce au avut şi la pauză avans de două goluri.

Spania a învins cu 30-26 Austria, in grupa principala 1. Gazdele turneului au rezistat doar patruzeci de minute dupa care, detinatoarea trofeului a facut diferenta cu ajutorul liniei de 9m si cu cel al  portarului Rodrigo Corrales. Spania are sase puncte si luni seara joaca impotriva Belarusului, in direct la Telekom Sport 1. 

Afla mai multe despre: handbal masculincampionatul european de handbal masculin 

viewscnt
Articole similare