Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ce declara Cosmin Moţi înaintea tragerii la sorţi pentru turul 3 preliminar din Liga Campionilor. Fără FCSB, cum vedea un posibil duel cu CFR

VIDEO | Ce declara Cosmin Moţi înaintea tragerii la sorţi pentru turul 3 preliminar din Liga Campionilor. Fără FCSB, cum vedea un posibil duel cu CFR
Comentarii

Coşmarul Ludogoreţ se poate întoarce! Dacă va trece de Malmo, CFR-ul ar putea să dea peste campioana Bulgariei în turul trei preliminar al Ligii Campionilor.

Campioana României nu a fost cap de serie la tragerea la sorti pentru turul trei preliminar din Liga Campionilor, astfel că adversară i-ar putea fi Ludogoreţ Razgrad. CFR ar putea da peste românii Moţi, Keşeru şi Dragoş Grigore doar dacă va reuşi să treacă de dubla cu Malmo.

Şi bulgarii au de trecut de turul 2, unde joacă împotriva lui Videoton. Dacă şi CFR, şi Ludogoreţ câştigă, prima mansă a duelului direct va avea loc în România pe 7 sau pe 8 august. Ludogoreţ a intâlnit o singură dată o echipă românească în cupele europene: în 2014, la celebra dublă cu FCSB, atunci când Moţi a încheiat meciul portar şi i-a calificat pe bulgari în grupele Ligii. Înaintea tragerii, Moţi avea o singură dorinţă.

"Nu mi-aş dori să picăm cu o echipă din România. Asta ar însemna ca o echipă să rămână acasă şi, aşa cum am spus, mi-aş dori ca şi noi, şi CFR să ne calificăm în grupe" , declara Cosmin Moţi la începutul lunii iulie.

In cazul in care vor fi eliminati de Malmo, clujenii nu vor ramane in afara Europei. Vor continua in turul trei preliminar al Europa League, acolo unde vor da peste invinsa din dubla jucata intre campioana Muntenegrului, FK Sutjeska si cea a Armeniei, Alashkert .  Primul meci ar urma sa aiba loc in deplasare pe 9 august. 
 

Afla mai multe despre: liga campionilorcfr clujmalmoromaniacosmin motimuntenegru 

viewscnt
Articole similare