Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ce făcea Simona Halep cu câteva minute înainte de meciul cu Jennifer Brady. Cum a fost surprinsă românca

VIDEO | Ce făcea Simona Halep cu câteva minute înainte de meciul cu Jennifer Brady. Cum a fost surprinsă românca

Tenis

Comentarii

Simona Halep (3 WTA) a întâlnit-o în primul tur la Australian Open pe Jenifer Brady (49 WTA). Românca şi-a continuat încălzirea şi înainte de a intra pe Margaret Court Arena.

Simona Halep la Australian Open

Numărul 3 mondial a făcut exerciţii cu coarda cu câteva minute înainte de a începe primul meci important al anului, la Australian Open: "Urmează pe Margaret Court Arena: Simona Halep", a notat contul oficial al Australian Open. 

Simona Halep la Australian Open 2019. Unde s-a oprit fostul lider mondial

La Australian Open 2019, Simona Halep a ajuns până în runda a patra. Turneul a fost câştigat de Naomi Osaka, care s-a impus in finala cu Kvitova în trei seturi. Simona le-a depăşit pe rând pe Kaia Kanepi, Sofia Kenin şi Venus Williams, dar a pierdut in trei seturi în faţa Serenei Williams, 4-6 in decisiv.

În total, la Australian Open Simona Halep are un procentaj de victorii de 68%. Românca are un procentaj mai mic doar la US Open (63%). Halep a pierdut 9 meciuri la turneul australian şi a câştigat 19. Până în prezent, Simona Halep a câştigat două turnee de Mare Şlem: Roland Garros în 2018 (victorie în faţa lui Sloane Stephens) şi Wimbledon în 2019 (victorie contra Serenei Williams).

Afla mai multe despre: simona halepsimona halep australian opensimona halep jennifer bradysimona halep video 

viewscnt
Articole similare