Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ce făcea VAR-ul? Kvaratskhelia a fost lovit cu pumnul de un adversar în derby-ul dintre Juventus şi Napoli. Arbitrajul video nu a intervenit

VIDEO | Ce făcea VAR-ul? Kvaratskhelia a fost lovit cu pumnul de un adversar în derby-ul dintre Juventus şi Napoli. Arbitrajul video nu a intervenit

Serie A

Comentarii

La patru ani după ce a fost implementat în Italia, sistemul VAR continuă să nască controverse în fotbalul din ”cizmă”.

În minutul 33 al partidei dintre Juventus şi Napoli, Federico Gatti l-a lovit cu pumnul în figură pe Kvicha Kvaratskhelia, vedeta viitoarei campioane a Italiei. Deşi georgianul a resimţit lovitura şi s-a prăbuşit imediat pe gazon, arbitrajul video nu a intervenit şi implicit nu l-a sancţionat pe fundaşul ”Bătrânei Doamne”.

VIDEO cu momentul în care Gatti îl loveşte pe Kvaratskhelia

 

Juventus şi Napoli au oferit un meci dramatic, în derby-ul etapei cu numărul 31 din Italia. Piemontezii au avut două goluri anulate de VAR, primul marcat de Di Maria în minutul 83 pentru fault în atac, iar cel de-al doilea marcat de Vlahovic nu a fost validat deoarece, în momentul pasei lui Chiesa, mingea depăşise linia de aut. Formaţia lui Luciano Spaletti au dat lovitura în primul minut de prelungire prin Raspadori.

În urma acestui rezultat, Napoli rămâne pe primul loc cu 78 de puncte, cu şapte etape înainte de finalul campionatului. De cealală parte, Juventus rămâne pe locul trei cu 59 de puncte.

 

 

Afla mai multe despre: juventusnapoli 

viewscnt
Articole similare