Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ce fotbalist din Liga a II-a aşteaptă convocarea la naţională: "Şi Tamaş a revenit. De ce nu şi eu?"

VIDEO | Ce fotbalist din Liga a II-a aşteaptă convocarea la naţională: "Şi Tamaş a revenit. De ce nu şi eu?"

Echipa națională

Comentarii

La 34 de ani, George Florescu îşi trăieşte, la Universitatea Cluj, a doua tinereţe. Este prima şi ultima sa dragoste din fotbal.

La echipa naţională, Florescu a strâns 11 selecţii şi a marcat un singur gol, în perioada 2010-2012. Şi visează încă la un nou meci în echipamentul tricolor.

"Probabil e puţin tardiv acum să mă gândesc la echipa naţională. Trebuie să îmi concentrez toata atenţia asupra obiectivului de a promova în Liga I şi o să vedem ce o să se schimbe.

Am văzut şi jucători mai în vârstă care au evoluat pentru echipele lor naţionale. A revenit şi Gabi Tamaş, care îmi este prieten. De ce nu şi eu? Să vedem. Le luăm uşor, pas cu pas să promovăm. Meciurile echipei naţionale sunt deosebit de importante. Din păcate, jocul de acasă, e fără suporteri. E extrem de neplăcut ca fotbalist să joci fără suporteri. Nici măcar un amical în Antalya nu se mai joacă fără suporteri" , a declarat Florescu pentru Telekom Sport.

  • Florescu a mai jucat la Şerif Tiraspol, Torpedo Moscova, Midtjylland, Alania Vladikavkaz, Arsenal Kiev, Astra Giurgiu, Dinamo Moscova, Qabala şi Omonia Nicosia

Afla mai multe despre: tamasflorescuechipa nationala 

viewscnt
Articole similare