Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Ce fotbalist îţi place?". Adrian Mutu, răspuns clar în privinţa jucătorului român cu o ascensiune fulminantă!

VIDEO | "Ce fotbalist îţi place?". Adrian Mutu, răspuns clar în privinţa jucătorului român cu o ascensiune fulminantă!

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul naţionalei României U21, Adrian Mutu, are un favorit din rândul jucătorilor români. Fostul decar al naţionalei a discutat şi despre noua postură în care e pus la naţionala mică.

Adrian Mutu este fan Ianis Hagi, aspect recunoscut într-un interviu acordat Telekom Sport: "Ianis Hagi. Da, am vorbit cu Gică Hagi în cantonament când am fost în Antalya, chiar când am fost la 4-5 meciuri ale lui. Am vorbit, mi-a dat sfaturi, am ascultat şi vedem", a declarat Adrian Mutu. În schimb, "Brialiantul" a recunoscut că nu-l poate aduce pe fotbalistul lui Rangers la naţionala U21. 

România va juca împotriva Danemarcei pe "Ion Oblemenco", într-un meci decisiv pentru primul loc al grupei de calificare la EURO 2021: "Haideţi să o spun aşa, nu o să fie nicio tragedie, dar nu sunt nici cel mai mare antrenor care îi calific. Nici una, nici alta. Dacă îi calific, îi calific datoriă lor, deci nu o să fiu eu cel mi mare antrenor. Iar dacă nu ne calificăm nu o să mă facă nici cel mai slab antrenor, nu o să fie o tragedie pentru România, lucrurile astea se întâmplă. Să devii mare sau să devină o tragedie ar fi să nu ne mai calificăm niciodată, aia ar fi o tragedie. Ca să devii mare trebuie să câştigi multe trofee ca să le ai. Guardiola şi Mourinho sunt mari, ei au peste 30-40 de trofee. Dacă s-ar întâmpla, normal că ar fi o bucurie foarte mare pentru mine, dar nu m-ar face cel mai bun antrenor", a mai spus actualul selecţioner al naţionalei U21.  

Afla mai multe despre: adrian mutuianis haginationala romania u21romania u21ianis hagi rangers 

viewscnt
Articole similare