Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ce gol, Lautaro! Atacantul lui Inter Milano a reuşit un golazo în amicalul cu Atletico Madrid

VIDEO | Ce gol, Lautaro! Atacantul lui Inter Milano a reuşit un golazo în amicalul cu Atletico Madrid

Inter Milano

Comentarii

Lautaro Martinez, atacantul transferat în această vară de Inter Milano a marcat printr-o execuţie superbă, singurul gol al amicalului Atletico Madrid - Internazionale, 0-1.

Madridul şi Milano au fost sâmbătă protagoniste în Europa. Cele două echipe care vor juca Supercupa Europei miercuri la Tallin, Atletico Madrid şi Real Madrid au disputat partide amicale pe Santiago Bernabeu şi Wanda Metropolitano contra lui Inter, respectiv AC Milan.

În timp ce Real Madrid a câştigat Trofeul Santiago Bernabeu în faţa rossnerilor (scor 3-1), Atletico Madrid a pierdut confruntarea cu Internazionale, scor 0-1.

Golul serii a fost reuşit de Lautaro Martinez, atacantul transferat în aceasta vară de gruparea pregătită de Luciano Spalletti.

 

 

20 de ani are vârful pentru care Inter a plătit 22.7 milioane de euro celor de la Racing Club, formaţie pentru care Martinez a evoluat în 60 de meciuri şi a marcat de 27 de ori. Atletico Madrid a fost una dintre echipele care l-au dorit pe Lautaro în această vară, înainte ca fotbalistul să ajungă la Milano. 

Afla mai multe despre: lautaro martinezinteratletico madrid 

viewscnt
Articole similare