Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ce îl împiedică pe Adi Vasile să devină selecţioner: "Ştiu că se spune că echipa naţională nu se refuză, dar e un subiect delicat"

VIDEO | Ce îl împiedică pe Adi Vasile să devină selecţioner: "Ştiu că se spune că echipa naţională nu se refuză, dar e un subiect delicat"

Handbal

Comentarii

Adi Vasile, actualul antrenor de la CSM Bucureşti, a mărturisit că pentru el este o onoare să fie pe lista posibililor înlocuitori ai suedezului Tomas Ryde pe banca tehnică a reprezentativei feminine de handbal.

Totuşi, Adi Vasile, care este şi antrenor secund al selecţionatei din Muntenegru, a precizat că această oportunitate a venit într-un moment nepotrivit pentru el.

"Ştiu că se spune în general că echipa naţională nu se refuză, dar e un subiect delicat. Cred că cine refuză echipa naţională, simte că e foarte greu de făcut asta.

E clar că fiind în Muntenegru, turneul preolimpic jucându-l în Muntenegru, complică foarte mult situaţia. Mi-aş fi dorit să nu fie România ţara care intra în acest turneu. Tot ce îmi doresc e să jucăm bine, să prindem ambele echipe o zi foarte bună şi să eliminăm Norvegia.

Mă onorează. Vă spun foarte sincer că e un lucru la care în urmă cu ceva timp nici nu îndrăzneam să visez. Pentru mine e o mare onoare şi vă asigur că voi munci cât de mult pot ca în viitor să vină încă o întrebare şi încă o întrebare de acest gen", a declarat Adi Vasile.

CSM Bucureşti, victorie categorică în derby-ul Capitalei cu Rapid

CSM BUcureşti a câştigat derby-ul Capitalei, cu Rapid, scor 27-20, în etapa a 12-a din Liga Naţională de handbal feminin a României. "Tigroaicele" au înregistrat a doua victorie din 2020.

"Trebuie să fim conştienţi că după o pauză de două luni în care echipa nu mai are un meci oficial înseamnă că automat e greu să porneşti cu toată viteza înainte.

Scârţâim la faptul că nu avem timp să ne antrenăm. Sperăm pe măsură ce trec zilele şi săptămânile să ajungem să fim mai buni.

Toate fetele care au venit de la lot sunt foarte bine. Sper că nu părem că nu am fi puşi pe picioare, dar obiectivul nostru e să câştigăm fiecare meci, aşa că nu avem altă variantă", a mai spus Adi Vasile.

Afla mai multe despre: adi vasile 

viewscnt
Articole similare