Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ce jucător de la FC Barcelona i-a dat tricoul lui Nicolae Stanciu, la finalul meciului cu Slavia Praga: ”Îl ştiam din 2016”

VIDEO | Ce jucător de la FC Barcelona i-a dat tricoul lui Nicolae Stanciu, la finalul meciului cu Slavia Praga: ”Îl ştiam din 2016”

Stranieri

Comentarii

Nicolae Stanciu a fost titular Barcelona - Slavia Praga 0-0, una dintre cele mai mari surprize din această etapă a grupelor Champions League, meci jucat în urmă cu aproape o săptămână. Mijlocaşul român a dezvăluit cu cine a făcut la final schimb de tricouri.

Slavia Praga a reuşit o nouă evoluţia excelentă în grupele Champions League şi a reuşit să plece cu un punct de pe Camp Nou. Nicolae Stanciu a fost titular şi a ieşit destul de mult în evidenţă. După fluierul final, mijlocaşul de 26 de ani s-a ales şi cu o amintire. Stanciu a făcut schimb de tricouri cu Gerard Pique:

”(Ai făcut la final schimb de tricouri?) Da, am făcut schimb de tricouri cu Pique, la meciul tur am făcut cu Busquets, pentru că îi ştiam, am jucat de două ori împotriva lor cu Barcelona. Bine, cu Pique am jucat în 2016, când s-a retras, dar cu Busquets mai mult, pentru că e în naţională şi chiar am vorbit după meci şi am schimbat tricourile”, a declarat Nicolae Stanciu.

Afla mai multe despre: nicolae stanciu 

viewscnt
Articole similare