Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ce meci a văzut Vintilă? ”Am văzut şi lucruri foarte bune!”. Declaraţie uluitoare după umilinţa de la Mediaş: ”Rezultatul nu este chiar îmbucurător!”

VIDEO | Ce meci a văzut Vintilă? ”Am văzut şi lucruri foarte bune!”. Declaraţie uluitoare după umilinţa de la Mediaş: ”Rezultatul nu este chiar îmbucurător!”

FCSB

Comentarii

FCSB, care este antrenată din această săptămână de Bogdan Vintilă, a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 4-0, de echipa Gaz Metan Mediaş, în etapa a şaptea a Ligii I.

Golurile au fost marcate de Olaru ’17, Constantin ’58 (penalty), Cardoso ’65 (penalty) şi Velisar ’85. Cele două penalty-uri au fost acordate pentru un fault al lui Bălgrădean, respectiv pentru o intervenţie dură a lui Iulian Cristea.

Partida a fost meciul de debut al lui Bogdan Vintilă pe banca vicecampioanei. Noul tehnician a avut câteva obersvaţii ciudate după meci: ”Rezultatul nu este chiar îmbucurător, dar a venit şi ca urmare a şansei lor. În concluzie meciul a fost echilibrat până la cele două greşeli ale noastre. Apoi totul a devenit mult mai uşor pentru ei. Rezultatul nu este normal, dar am văzut şi lucruri foarte bune care îmi dau speranţe pentru viitor. Sunt chestii tactice care îmi dau speranţe că se poate lucra mult mai bine. Până la urmă, asta e viaţa, ăsta e fotbalul! E vorba de moral până la urmă: avem de muncit! Sunt de două zile aici, am început să învăţ. Astăzi n-a fost să fie, iar data viitoare va trebui să câştigăm” a spus Argeş Vintilă.

Francezul Harlem Gnohere a lovit puternic o uşă la finalul meciului, în timp ce Pintilii a fost văzut şi el foarte nervos: ”Mai multe nu pot să fac în două zile decât să lucrez pshihic. Depinde cât de bărbaţi suntem. În fotbal, asta e frumos...urmează alt meci şi apoi alt meci. Poţi să devii mai bun de la un meci la altul. Cu siguranţă că o calificare în grupele Europa League ne va da moral, dar trebuie să muncim în campionat. Nu-mi faci griji, suntem la început de drum. E adevărat că suntem pe un loc foarte jos în clasament dar cum muncă şi credinţă în Dumnezeu ne putem reveni” a explicat Vintilă.

”Nu putem vorbi de locul 1 acum când suntem unde suntem” a mai adăugat noul antrenor al roş-albaştrilor, care a vorbit imediat după meci şi de eventualele plecări din lotul vicecampioanei: ”Este posibil orice, dar vreau să fac o evaluare foarte bună a jucătorilor şi vom lua o decizie vis-a-vis de cine rămâne şi cine nu. Toţi jucătorii sunt utili, dar rămâne de văzut. Asta nu înseamnă că cine pleacă de la FCSB este un jucător slab” a mai spus tehnicianul FCSB-ului.

Afla mai multe despre: bogdan vintilă 

viewscnt
Articole similare