Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ce n-a văzut Parisul! Care echipă este mai elegantă? Româncele, superbe la dineul oficial

VIDEO | Ce n-a văzut Parisul! Care echipă este mai elegantă? Româncele, superbe la dineul oficial

Tenis

Comentarii

Echipele de FED Cup ale României şi ale Franţei au avut dineul oficial. Îmbrăcate în clasicele rochii negre, Halep şi compania au ieşit în evidenţă prin eleganţă şi stil.

 
Fetele din echipa de FED Cup a României au surprins la dineul oficial, organizat de Federaţia Franceză de Tenis cu ocazia duelului din semifinalele Cupei Federaţiei. Francezii au rămas impresionaţi de ţinuta româncelor, care au stat aproape un sfert de oră să fie fotografiate. Nici franţuzoaicele nu au fost mai prejos. Îmbrăcate în roşu, fetele antrenate de Benneteau au fost doar cu zâmbetul pe buze. Vor fi gazde la duelul de la Rouen, însă favorite sunt jucătoarele antrenate de Florin Segărceanu. 
 
 
Tragerea la sorţi va avea loc vineri, de la 12:30, ora Franţei (13:30 ora României). Ea va fi urmată de două conferinţe de presă, în care jucătoarele celor două formaţii vor fi protagoniste. 
 
"Am ceva emoţii, cu siguranţă toată echipa are emoţii.  Aşteptăm de ceva vreme acest eveniment. Am pornit la drum cu această echipă în 2014 şi iată că suntem în faţa unui eveniment extrem de important pentru tot sportul românesc. Toate se simt foarte bine, dornice de o mare performanţă şi am ferma convingere că vor face tot ceea ce va depinde de ele să obţină cel mai bun rezultat.  Fetele sunt îmbrăcate de la un designer recunoscut şi cu siguranţă, indiferent în ce s-ar îmbrăca, ele oricum arată foarte bine." a declarat George Cosac, preşedintele Federaţiei Române de Tenis. 
 
 
Garcia şi colegele ei au câştigat de două ori Fed Cup şi au disputat ultima finală în 2016. În actualul format al competiţiei, semifinala din weekend este o premieră pentru România. 

 

Afla mai multe despre: fed cupdineuhaleprouen 

viewscnt
Articole similare