Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ce nebunie! Scandal uriaş după ce Bayern a egalat-o pe Real în minutul 90+11. Decizie stranie a brigăzii de arbitri

VIDEO | Ce nebunie! Scandal uriaş după ce Bayern a egalat-o pe Real în minutul 90+11. Decizie stranie a brigăzii de arbitri
Comentarii

Real Madrid s-a calificat în finala Ligii Campionilor după un meci cu adevărat nebun, pe propriul teren, cu Bayern Munchen.

Real şi Bayern au început meciul de la Madrid de la scorul de 2-2. Bavarezii au dat lovitura prin Davies, în minutul 68, însă echipa lui Ancelotti a întors scorul miraculos în minutele 88 şi 90+1, graţiei "dublei" semnate de Joselu.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

În goana după golul egalizator care să trimită partida în prelungiri, Bayern s-a năpustit în atac şi a reuşit chiar să marcheze, în minutul 90+11, însă reuşita n-a fost validată, iar faza a născut un scandal uriaş.

Mazraoui şi marcatorul golului, De Ligt, se aflau în poziţie suspectă de offside, iar tuşierul n-a mai aşteptat încheierea fazei, a ridicat fanionul şi centralul Marciniak a fluierat înainte ca mingea să intre în poartă.

În aceste condiţii, sistemul VAR n-a putut interveni pentru a verifica poziţia de offside, deoarece arbitrul apucase deja să fluiere, în ciuda recomandărilor FIFA de a lăsa faza să se încheie.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Afla mai multe despre: real madrid 

viewscnt
Articole similare