Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ce pandemie? 12.000 de fani ai lui ŢSKA Sofia au făcut atmosferă la meciul cu CFR Cluj. Imaginile momentului vin din Bulgaria

VIDEO | Ce pandemie? 12.000 de fani ai lui ŢSKA Sofia au făcut atmosferă la meciul cu CFR Cluj. Imaginile momentului vin din Bulgaria

CFR Cluj

Comentarii

Partida dintre ŢSKA Sofia şi CFR Cluj, din grupele Europa League, s-a jucat cu spectatori.

LIVE VIDEO | ŢSKA Sofia - CFR Cluj, pe Telekom Sport 1

Spre deosebire de meciurile de fotbal din România, fanii bulgari au acces pe stadione. Pentru partida cu CFR Cluj, Ministerul Sănătăţii din Bulgaria a permis accesul a 30% din capacitatea stadionului pentru fani. 

Bulgarii au cumpărat masiv bilete pentru partida cu CFR Cluj, iar la startul partidei aproximativ 12.000 de fani au făcut atmosferă pe stadionul Vasil Levski. Fanii oaspeţi, cei ai lui CFR Cluj, nu au avut acces pe arenă. 

Anunţul făcut de Ministrul Sportului despre revenirea fanilor în România

"Planurile noastre iniţiale luau în calcul o primă etapă, revenirea suporterilor pe stadioane, dar nu în luna octombrie, pentru că luna octombrie era rezervată acestei evaluări pe care trebuie să o facem, în raport cu deschiderea şcolilor, a restaurantelor şi toate celelalte măsuri de relaxare. Vorbeam despre luna noiembrie, dar doar în contextul ameliorării situaţiei epidemiologice. Şi vorbeam nu de acel procent avansat de UEFA, ca şi limită maximă din capacitatea stadionului, de 30%, ci de un procent mai mic. Vom vedea până în luna noiembrie, când ne gândeam noi la meciul cu Norvegia, să punem în operă un asemenea plan. În funcţie de evoluţia pandemiei, vom vedea", a spus Ionuţ Stroe, pentru Telekom Sport.

 

 

Afla mai multe despre: cfr clujtska sofiafani tska sofiafani bulgaria 

viewscnt
Articole similare