Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ce s-a ales de unul dintre "bătăuşii" celebri din Liga 1. Şi-a lăsat lat unul dintre şefi, după ce i-a aplicat doi pumni în figură

VIDEO | Ce s-a ales de unul dintre "bătăuşii" celebri din Liga 1. Şi-a lăsat lat unul dintre şefi, după ce i-a aplicat doi pumni în figurăgalerie foto

Fotbal

Comentarii

În luna iulie a anului trecut, fotbalul românesc era zguduit de un scandal violent. Pe atunci fotbalist la FC Hermannstadt, croatul Filip Jazvic l-a snopit în bătaie pe directorul departamentului de scouting al echipei, Răzvan Zamfir.

Croatul Filip Jazvic a ajuns în România în 2014, atunci când CFR Cluj l-a adus din ţara sa natală, după ce evoluase la Hrv Dragovoljac, NK Istra şi Inter Zapresic. La un an distanţă, Jazvic se transfera la ASA Târgu Mureş, unde reuşea cel mai bun sezon al carierei sale. În 2016, pleca de la Târgu Mureş în Israel, la Hapoel Haifa, iar în martie 2017 s-a întors în România, la Universitatea Craiova. 

La tre luni distanţă, îi este reziliat contractul şi urmează un periplu pe la Arka Gdynia, Olimpia Grudz (ambele Polonia) şi Zeljeznicar (Bosnia), timp de un an şi jumătate, până în ianuarie 2019, când avea să ajungă în România pentru a treia oară, la Hermannstadt.

Lucrurile nu aveau să fie aşa cum se aştepta. Sibienii aveau probleme financiare, salariile întârziau, iar accidentarea lui Jazvic i-a determinat pe şefi că ar fi mai bine să nu-l mai plăteacă pe jucător şi să-i rezilieze contractul. După un schimb de replici cu şeful departamentului de scouting al clubului, Răzvan Zamfir, Filip Jazvic şi-a pierdut cumpătul şi i-a plasat doi pumni în figură "adversarului" său. 

"Mi-a spus că antrenorul nu mă mai doreşte. Eu am spus, cum este posibil aşa ceva dacă încă nu m-a văzut. A spus că antrenorul vrea să vină cu jucătorii lui. Am spus că nu e nicio problemă, că voi rămâne până îmi dau salariul la zi. I-am spus că voi face plângere la FIFA şi, pentru fiecare lună în care nu mă plătesc, voi face din nou plângere la FIFA. Atunci a început să se enerveze. A început să vorbească foarte urât, mi-a zis că a terminat-o cu mine şi că nu vrea să mai vorbească cu mine. Am spus ok. S-a ridicat şi s-a dus spre parcare. I-am spus, măcar o dată în viaţă fii bărbat şi spune-mi adevărul în faţă, nu mă mai minţi că îmi dai banii. În acel moment s-a întors şi a încercat să mă lovească, iar eu am ripostat. El a încercat din nou să mă lovească, aşa că l-am mai lovit şi eu odată" a mărturisit şi Jazvic, imediat după incident.

Iată momentul:

După acel gest, contractul lui Filip Jazvic a fost reziliat. A trecut un an de zile de la acest gest, iar fotbalistul ajuns la 29 de ani nu şi-a mai găsit un alt angajament. Fanii polonezi ai formaţiei Arka Gdynia încă speră ca jucătorul să se întoarcă şi să ajute formaţia din primă ligă. Cota de piaţă a jucătorului este de 325.000 de euro.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare