Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ce s-a întâmplat după înfrângerea lui CSM Bucureşti cu Ferencvaros. Iulia Curea, dezvăluiri din interior: "Ne place presiunea foarte mult"

VIDEO | Ce s-a întâmplat după înfrângerea lui CSM Bucureşti cu Ferencvaros. Iulia Curea, dezvăluiri din interior: "Ne place presiunea foarte mult"

Handbal

Comentarii

Iulia Curea a susţinut că "tigroaicele" au depus eforturi mari după ce CSM Bucureşti a fost învinsă de Ferencvaros, scor 33-23, în grupa principală 1 a Ligii Campionilor. Duminică, CSM Bucureşti s-a impus împotriva liderului grupei Metz şi a relansat grupa.

VIDEO CSM Bucureşti - Metz 32-27, în Liga Campionilor

Au fost zile de foc în lotul antrenat de Adi Vasile, după înfrângerea cu Ferencvaros. Iulia Curea a recunoscut că jucătoarele au strâns rândurile în zilele de după meciul din Ungaria: "A fost foarte greu, mă bucur că am câştigat. Se pare că ne place presiunea foarte mult. Nu ne aşteptam să reuşim aşa şi să pară atât de uşor din afară, cred că aşa s-a văzut. Înfrângerea de la Ferencvaros ne-a făcut să suferim foarte mult, numai noi ştim câte şedinţe şi câte discuţii am avut şi fiecare dintre noi a conştientizat că trebuie să lase egoul la o parte, să dea mai mult pentru echipă. Astăzi am arătat ca o echipă. 

Spiritul nostru din apărare, dăruinţa pe care am avut-o cred că le-a dat un pic înapoi şi le-a arătat că pe terenul nostru nu pot să câştige aşa uşor. Avem şi acolo (n.r. - Vipers Kristiansand) nevoie de victorie, pentru că încercăm să luăm puncte de unde putem", a declarat Iulia Curea, la finalul partidei. 

 

Afla mai multe despre: iulia cureacsm bucuresti metzcsm bucuresti liga campionilor 

viewscnt
Articole similare