Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Ce se întâmplă când Gică Hagi se bagă la antrenament cu jucătorii Viitorului? Poveste inedită spusă de Ianis: "Atunci am plecat toţi la vestiare"

VIDEO | Ce se întâmplă când Gică Hagi se bagă la antrenament cu jucătorii Viitorului? Poveste inedită spusă de Ianis: "Atunci am plecat toţi la vestiare"

Gheorghe Hagi nu-şi menajează deloc fiul, însă Ianis recunoaşte că n-are cum să se supere pe tatăl său, chiar şi atunci când acesta îi critică evoluţiile.

"Nu pot să mă supăr pe el, pentru că ştiu că oricât mă ceartă sau îmi vorbeşte de bine, ştiu că îmi vrea binele, nu numai mie, ci tuturor. Mereu când ţipă ştiu că ne vrea binele. Şi când ţipă, când vezi cum se manifestă pe marginea terenului, spui imediat că ce grea o au săracii copii cu domnul Hagi, dar nu putem să ne supărăm pe mister. Pentru că ştim că ne vrea binele.

(n.r. Îi zici Mister?) Normal. Tată îi spun doar când sunt acasă cu el, dar la antrenament el e antrenor, eu sunt jucător şi trebuie să respectăm asta. Supărări niciodată, pentru că îmi vrea binele şi nu am cum să mă supăr. De obicei sunt mulţumit de calităţile mele. Dar dacă ar fi să iau ceva de la tatăl meu, ar fi viteza de reacţie pe primii 10 metri. Explozia aia pe care o avea.

(n.r. Se mai bagă la antrenamente cu voi?) Da, sincer, când se mai pune cu noi, rămânem şocaţi. Am fost acum la Craiova, antrenament înainte de ultimul meci şi eram acolo executanţii de lovituri libere. El, îmbrăcat în civil, ne mai spunea: <<Fă aşa, bate aşa, dacă vrei să baţi pe scurt fă aşa, pe lung aşa>>. Şi ne mai ieşea, iar la sfârşit i-a spus lui Arpi, care era în poartă, şi au făcut pariu că îi dă gol de la 20 de metri .

Şi era mingea în stânga, toţi se aşteptau să dea cu interiorul şi s-a lăsat un pic în lateral şi, cum spunem noi, a dat trei degete şiret exterior şi nu vreţi să ştiţi unde a ajuns mingea. Şi a mai avut una. A ridicat-o, dar nu pe stângul, pe dreptul, voleu, nu vreţi să ştiţi unde a ajuns mingea. Tot acolo. Am plecat toţi la vestiare" , a recunoscut Ianis Hagi la Telekom Sport.

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta