Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ce se întâmplă cu Alex Băluţă? Răspunsul lui Mangia pentru fostul idol din Bănie: "Este un băiat bun şi un jucător foarte bun"

VIDEO | Ce se întâmplă cu Alex Băluţă? Răspunsul lui Mangia pentru fostul idol din Bănie: "Este un băiat bun şi un jucător foarte bun"
Comentarii

Alexandru Băluţă a plecat în vară de la U Craiova şi şi-a îndeplinit visul, acela de a juca în străinătate. Din păcate pentru el, dar şi pentru echipa naţională, acest lucru nu s-a întâmplat foarte des la Slavia Praga, club pentru care a semnat până în 2022. Ca în cazul mai multor fotbalişti români plecaţi în afară, a început să se vorbească despre revenirea în ţară.

Întrebat la petrecerea de final de a clubului U Craiova despre o eventuală repatriere a lui Băluţă, Devis Mangia a fost categoric: "Nu, Alex a început un drum diferit, eu sper că va face lucruri foarte bune acolo pentru că este un băiat bun şi un jucător foarte bun. Cred că trebuie să continue în străinătate".

2,65 milioane de euro a plătit Slavia Praga pentru Alexandru Băluţă. 

808 minute a jucat Băluţă în prima ligă din Cehia, în timp ce în Europa League a bifat doar 59 de minute pe parcursul a patru meciuri. 2 goluri şi 1 assist a reuşit fostul jucător al Craiovei, toate reuşitele fiind în campionatul intern. 

2,3 milioane de euro este cota lui Băluţă, potrivit transfermarkt.com. 

Afla mai multe despre: alex balutadevis mangialiga 1cehia 

viewscnt
Articole similare