Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ce se întâmplă cu Harlem Gnohere după transferul lui Adrian Petre la FCSB! Anunţul făcut de vicecampioană

VIDEO | Ce se întâmplă cu Harlem Gnohere după transferul lui Adrian Petre la FCSB! Anunţul făcut de vicecampioană

Superliga

Comentarii

Antrenorul lui FCSB, Bogdan Vintilă, a comentat situaţia fotbalistului Harlem Gnohere, care e în planul secund la echipă, după transferul lui Adrian Petre.

VIDEO | Dinamo - FCSB 2-1 (Sin 37, Lazăr 62 / Tănase 45+9)

Bogdan Argeş Vintilă a dezvăluit, în cadrul unei conferinţe de presă, că Harlem Gnohere va mai avea şanse să joace, după ce sistemul se va schimba, odată cu apariţia lui Adrian Petre în echipa de start: "Cu siguranţă că odată cu venirea lui Adrian Petre vom trece la un sistem cu un atacant central de profil. Şi atunci cu siguranţă şi el (n.r. - Harlem Gnohere) va putea intra, dacă se pregăteşte şi va fi serios. Va putea să apară şi el", a declarat tehnicianul  

Gigi Becali şi-a atins un obiectiv şi a reuşit până la urmă să-l transfere pe Adrian Petre la FCSB. Internaţionalul român de tineret a fost dorit încă din vară de FCSB, însă Esbjerg fB a cerut atunci nu mai puţin de trei milioane de euro în schimbul său. Între timp, Adrian Petre şi-a pierdut locul în echipă şi Gigi Becali a profitat şi l-a transferat cu un milion de euro.

Adrian Petre spune că acest transfer a venit la momentul potrivit, deoarece situaţia sa la Esbjerg fB nu era foarte strălucită. Ce a declarat Adrian Petre, după ce a semnat cu FCSB!

Afla mai multe despre: harlem gnohereadrian petrebogdan vintilafcsbdinamo fcsb 

viewscnt
Articole similare