Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ce se întâmplă cu Patrick Petre? Ianis Zicu: ”S-a abătut de la unul dintre lucrurile pe care noi în vară le-am discutat”

VIDEO | Ce se întâmplă cu Patrick Petre? Ianis Zicu: ”S-a abătut de la unul dintre lucrurile pe care noi în vară le-am discutat”

Liga 2

Comentarii

Pentru al treilea meci la rând, Patrick Petre nu prinde lotul la Farul. Ianis Zicu spune că este nemulţumit de atitudinea tânărului mijlocaş.

Patrick Petre nu va fi în lotul Farului nici la meciul cu Mioveni. Este cea de-a treia partidă în care mijlocaşul de 22 de ani nu este inclus în lotul de 18 jucători. Anunţul a fost făcut chiar de antrenorul Farului, Ianis Zicu.

Acesta susţine că este dezamăgit de atitudinea pe care Patrick Petre a avut-o la antrenamente, dar şi că a încălcat o înţelegere pe care cei doi au avut-o la începutul sezonului, când Patrick a semnat cu Farul. Tânărul jucător este cunoscut pentru viaţa extrasportivă agitată pe care o are:

”Patrick Petre se antrenează cu noi, nici mâine nu va face parte din lot, pentru că nu mi-a plăcut felul în care s-a antrenat în ultimele 10 zile. Eu cu el am avut o discuţie când a venit aici, în vară, s-a abătut de la unul dintre lucrurile pe care noi le-am discutat, iar lucrul acesta pentru mine este greu de digerat. Este un jucător valoros, depinde doar de el, de modul în care se va antrena când va veni în lot, dar sunt convins că îşi va schimba mentalitatea şi va fi alături de noi în continuare”, a declarat Ianis Zicu.

Afla mai multe despre: patrick petre 

viewscnt
Articole similare