Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ce sfaturi a primit Marius Marin de la căpitanul naţionalei de tineret: ”Nu are nimeni ce să îi reproşeze”

VIDEO | Ce sfaturi a primit Marius Marin de la căpitanul naţionalei de tineret: ”Nu are nimeni ce să îi reproşeze”

Fotbal

Comentarii

Reprezentativa U21 a României a învins, joi seară, la Ploieşti, cu scorul de 3-0 (0-0), selecţionata Ucrainei, într-un meci din grupa a opta de calificare la Campionatul European din 2021.

Momentul serii a fost oferit de Marius Marin, care a fost eliminat după numai 60 de secunde în partida cu Ucraina, la debutul său în echipa naţională.

”Nu cred că are nimeni ce să îi reproşeze. I-am spus să stea cu capul sus, în fotbal sunt şi astfel de momente. El dacă îşi face în continuare treaba la echipa de club, va avea nenumărate şanse să joace la echipa de tineret. Şi sunt sigur că o va face foarte bine”, a spus Băluţă.

Tricolorii vor întâlni în partida următoare Irlanda de Nord, la 14 octombrie, de la ora 20.30, pe stadionul Anghel Iordănescu din Voluntari.

”Eu sper la două victorii şi sunt încrezător că băieţii pot face asta. Au nevoie de aceste rezultate pentru a ajunge la Euro. Sunt la mâna lor şi sperăm să ne bucure pe toţi şi să ajungă la Campionatul European.

Ar fi fost altceva să se joace cu 50.000 de oameni la meciul cu Norvegia, însă important este ce se întâmplă pe teren şi sperăm ca băieţii noştri să obţină victoria”, a mai spus Băluţă.

Afla mai multe despre: marius marin 

viewscnt
Articole similare