Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ce spune Bogdan Mara despre transferul lui Michael Essien

VIDEO | Ce spune Bogdan Mara despre transferul lui Michael Essien

Superliga

Comentarii

Bogdan Mara spune că nu s-a pus problema transferului lui Michael Essien la CFR Cluj. În România au apărut zvonuri că fostul mijlocaş al lui Chelsea a negociat cu campioana României.

Ajuns la 35 de ani, Essien este liber de contract din luna martie, când s-a despărţit de Persib Bandung, Indonesia. S-a zvonit însă că ar fi negociat cu CFR Cluj. Bogdan Mara neagă însă. Directorul sportiv al campioanei spune că fostul mijlocaş al lui Chelsea nu se află pe lista de transferuri:

Essien... Nu s-a vorbit despre Essien. Ştiu că a fost acest meci al legendelor, Generaţia de Aur cu Legendele Barcelonei şi am auzit şi eu că ar fi fost invitat la Cluj. Dar noi suntem aici, în cantonament la Braşov, ne-am pregătit şi nu s-a discutat despre acest subiect. Avem câţiva jucători, cu Edi, cu toată conducerea, ne uităm, analizăm zi de zi, vedem şi vom lua deciziile care vor fi de cuviinţă”, a declarat Bogdan Mara.

Directorul sportiv al campioanei a vorbit şi despre adversara lui CFR Cluj din turul II al Ligii Campionilor. ”Feroviarii” vor juca împotriva câştigătoarei dintre Malmo şi echipa care învinge în play-off-ul preliminar. Însă, cel mai probabil, Malmo va reuşi să se impună şi va înfrunta campioana României:

”Să vedem dacă a fost noroc. După meciul cu ei vom vedea dacă a fost noroc sau ghinion. Toate echipele erau grele, echipe care an de an în Liga Campionilor sau în Europa League. Rămâne să studiem adversarul. Totuşi este un adversar cu care jucăm de la egal la egal. Poate dacă era un alt adversar... un Celtic Gasgow sau alte echipe, putea să fie un adversar mult mai dificil. Aşa, avem şansa noastră”, a mai spus Mara.

Afla mai multe despre: bogdan maracfr clujmichael essienliga 1liga campionilor 

viewscnt
Articole similare