Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ce spune Dan Nistor despre revenirea la echipa naţională

VIDEO | Ce spune Dan Nistor despre revenirea la echipa naţională

Dinamo București

Comentarii

Dan Nistor a făcut un nou meci excelent pentru Dinamo şi atrage din ce în ce mai des atenţia asupra sa şi a evoluţiilor sale.

Dinamo a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (0-0), echipa FC Voluntari, în primul meci al etapei a XI-a a Ligii I.

Dinamoviştii s-au impus după un gol marcat în înferioritate numerică, în urma eliminării lui Deian Sorescu, jucător care a primit al doilea galben pentru o simulare. Oaspeţii au ratat un penalty, la scorul de 1-0.

La final, Dan Nistor a vorbit despre prestaţia sa şi a echipei sale: ”Punctele sunt importante. Am demonstrat că suntem o echipă mare, eu sper să urcăm şi în clasament şi să le demonstrăm unor guri rele că nu aceasta este valoarea noastră. Sincer e mai puţin important acest lucru, important este că echipa să câştige şi să ne atingem obiectivul” a spus decarul lui Dinamo, la final.

Deian Sorescu va rata derby-ul cu FCSB: ”Da, era un jucător important după noi. probabil dacă pasa în dreapta nu se mai întâmpla acesta al doilea cartonaş galben. Cred că eu că prima repriză puţin fiecare a jucat pentru el şi asta s-a văzut.. A doua repriză am demonstrat că suntem o echipă şi am câştigat şi în 10 oameni”

Se întoarce Dan Nistor la naţională? ”Eu dacă voi fi convocat mă va bucura acest lucru şi sper să ajut echipa naţională” a mărturisit mijlocaşul câinilor.

Afla mai multe despre: dan nistor 

viewscnt
Articole similare