Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Ce ţi-a spus... Dispari?" Cum a reacţionat Florinel Coman, atunci când a fost întrebat despre dialogul halucinant cu Istvan Kovacs

VIDEO | "Ce ţi-a spus... Dispari?" Cum a reacţionat Florinel Coman, atunci când a fost întrebat despre dialogul halucinant cu Istvan Kovacs

FCSB

Comentarii

Atacantul echipei FCSB, Florinel Coman, a oferit un răspuns elegant atunci când a fost întrebat despre dialogul cu Istvan Kovacs, din timpul meciului cu U Craiova.

Întrebat despre momentul în care centralul i-a cerut să "dispară", atunci când i-a cerut explicaţii, Florinel Coman a replicat: "Sincer, nu vreau să mai comentez despre dânsul...".

Cât despre faza în urma căreia Istvan Kovacs l-a sancţionat cu cartonaş galben pentru simulare: "Nu ştiu, eu nu am avut nicio intenţie să cad. Încă nu am văzut nicio reluare, dar eu cred că a fost un contact acolo. Nu m-am aruncat dinainte, nici nu am încercat.  Nu mi-a stat gândul să mă arunc deloc. Am stat pe pcioare, mi-am făcut-o în dreapta şi am vrut să merg pe ea, dar a fost acel contact care m-a blocat", a explicat Florinel Coman.

"Un meci foarte greu, o echipă foarte bună, cu jucători tineri, care ştiu ce au de făcut în teren. O atmosferă incendiară la Craiova, ca de obicei, fanii i-au împins de la spate. Cred eu că am făcut un meci OK, tactic şi fizic, am tot încercat să mergem peste ei, să încercăm să marcăm, din fericire a venit acel gol. Per total cred că am fost echipa mai bună", a mai spus Florinel Coman.

U Craiova - FCSB. Florinel Coman şi Istvan Kovacs, dialog incredibil

Istvan Kovacs şi Florinel Coman au fost protagoniştii unui dialog haluciantn în timpul derby-ului dintre Universitatea Craiova şi FCSB, de duminică seară.

În minutul 9, centralul partidei de pe Ion Oblemenco l-a sancţionat pe Florinel Coman pentru simulare, după un duel cu Renato Kelic în careul de 16 metri al oltenilor, decizie care l-a nemulţumit pe jucătorul roş-albaştrilor.

"A fost simulare asta?", a întrebat Florinel Coman, Kovacs refuzând să îi dea explicaţii jucătorului de la FCSB. "Dispari!", a replicat, scurt, arbitrul.

Mai ai câteva secunde libere? Vezi şi postările de pe Instagram Telekom Sport!

Afla mai multe despre: coman 

viewscnt
Articole similare