Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ce transfer a ratat FCSB: ”Mi-ar fi plăcut să ajung acolo” De ce s-a răzgândit Gigi Becali. Mutare de ultimă oră

VIDEO | Ce transfer a ratat FCSB: ”Mi-ar fi plăcut să ajung acolo” De ce s-a răzgândit Gigi Becali. Mutare de ultimă oră

FCSB

Comentarii

Răzvan Pleşca a recunoscut că nu a mai fost contactat de FCSB şi că din acest motiv şi-a prelungit înţelegerea cu Gaz Metan Mediaş.

În iarnă, Pleşca era în ultimele şase luni de contract şi îşi dăduse acordul pentru a ajunge la FCSB la finalul sezonului. Numai că situaţia complicată prin care trece Teja la FCSB a făcut ca mutarea să nu mai fie de actualitate.

În ianuarie, am avut discuţii cu cei de la FCSB, le mulţumesc că s-au gândit la mine, dar atunci nu m-au lăsat cei de la Mediaş să plec. După aceea nu am mai vorbit cu nimeni de la Steaua, am primit o ofertă concretă de la Mediaş şi le mulţumesc că încă mai au încredere în mine. Mi-ar fi plăcut să ajung la FCSB! Ar fi fost frumos, dar nu fac o tragedie din faptul că nu s-a realizat acest transfer, poate aveam şi eu o datorie morală să îmi închei cariera la Mediaş.

Aveam unele discuţii cu cei de la Steaua chiar şi înainte să meargă domnul Teja acolo, pentru că ei au tot spus încă de anul trecut că îşi mai caută încă un portar cu experienţă şi acum nu am mai păstrat legătura cu domnul Teja, este într-o situaţie puţin mai grea şi nu l-am mai deranjat şi eu. Nu am mai vorbit cu el, îi doresc toate cele bune, îi mulţumim pentru ce a făcut la Mediaş şi ne-a lăsat o impresie foarte bună.

Nu prea mai zâmbeşte de când e la FCSB, mă rog, asta e viaţa de antrenor”, a spus Răzvan Pleşca

DE CE S-A RĂZGÂNDIT GIGI BECALI

Nu doar faptul că Mihai Teja nu l-a încântat l-a făcut pe Gigi Becali să se răzgândească în privinţa aducerii lui Pleşca, om recomandat de Teja. Patronul de la FCSB a schimbat din mers strategia pentru sezonul următor, atunci când vrea să facă rocada experienţă-tinereţe.

Astfel, Vlad va fi impus în poartă, în timp ce Bălgrădean va fi trecut pe banca de rezerve. Astfel, transferul lui Pleşca a căzut, mai ales că ”Pufi” nu s-a arătat chiar deranjat de faptul că în stagiunea următoare ar urma să apere mai puţin.

Afla mai multe despre: becalifcsbplesca,  

viewscnt
Articole similare