Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cea mai controversată fază din Real Madrid - Chelsea! Un fost arbitru internaţional a explicat tot! ”E o aberaţie că trebuie anulat un asemenea gol!”

VIDEO | Cea mai controversată fază din Real Madrid - Chelsea! Un fost arbitru internaţional a explicat tot! ”E o aberaţie că trebuie anulat un asemenea gol!”
Comentarii

Chelsea, deţinătoarea trofeului, a condus-o pe Real Madrid, pe Santiago Bernabeu, cu 3-0, apoi cu 3-1 după 90 de minute. Jocul a intrat în prelungiri, pentru că în tur s-a înregistrat acelaşi scor, dar pentru spanioli. Benzema a evitat ruşinea unei eliminări pe teren propriu a Realui, marcând, în minutul 96, golul de 2-3.

În minutul 62, Marcos Alonso a marcat pentru 3-0, dar reuşita a fost anulată cu VAR, deoarece balonul a atins foarte uşor mâna fundaşului spaniol, după preluarea făcută înainte să şuteze la poartă. Deşi henţul a fost involuntar, regulamentul actual prevede clar că orice atingere cu mâna la marcarea unui gol duce la anularea reuşitei.

Fostul arbitru internaţional, Eduardo Iturralde Gonzalez, consideră că decizia luată de arbitrajul video este corectă. Totuşi, el a declarat că regula actuală referitoare la henţ este o aberaţie. 

”E o aberaţie că trebuie anulat un asemenea gol!”

”Îl loveşte în mână. E o aberaţie că trebuie anulat un asemenea gol, însă, având în vedere că l-a lovit în mână, trebuie anulat”, a spus Iturralde Gonzalez, pentru As.com.

În semifinalele programate pe 26/27 aprilie şi 3/4 mai se vor întâlni Manchester City/Atletico - Real Madrid şi Benfica/Liverpool - Villarreal.

 

Afla mai multe despre: uefa champions league-chelsea-real madrid 

viewscnt
Articole similare