Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cea mai mare problemă a lui Florentin Pera înaintea returului cu Bietigheim: "Sperăm să nu conteze" Care este principalul obiectiv al vâlcencelor în Germania

VIDEO | Cea mai mare problemă a lui Florentin Pera înaintea returului cu Bietigheim: "Sperăm să nu conteze" Care este principalul obiectiv al vâlcencelor în Germania

Handbal

Comentarii

Antrenorul campioanei României are trei handbaliste incerte pentru jocul de duminică seară.

Raluca Băcăoanu, Samara da Silva, Alicia Fernandes este posibil să nu îşi poată ajuta echipa cu Bietigheim. 
 
"Eu cred totuşi că fetele conştientizează importanţa acestui meci şi vor trece peste toate aceste probleme, se vor mobiliza, vor intra hotărâte în teren. Este nevoie în primul rând să facem o apărare cât mai bună, noi prin asta am reuşit în meciul tur. Noi mergem cu gândul de a câştiga, nu de a pierde şi de a ne gândi că şi o eventuală înfrângere la 6 goluri ar putea să fie suficientă pentru a ne putea califica în main round. Nu trebuie să gândim aşa, dimpotrivă, trebuie să fim concentraţi, să intrăm motivaţi pentru a câştiga acest meci. Nu este un meci deloc uşor, Bietigheim este o echipă care joacă de 3-4 ani împreună, o echipă care are în componenţă jucătoare experimentate, jucătoare de valoare" spune antrenorul oltencelor. 
 
Chiar şi dacă vor pierde, vâlcencele vor avea prima şansă la calificare. Cu o singură condiţie însă, Să nu fie un eşec la mai mult de şase goluri diferenţă. În tur, în sala Traian, Vâlcea s-a impus cu 34-27.
 
"Cred că acum o să ne fie mai greu, pentru că venim după câteva meciuri mai proaste, dar eu am încredere sută la sută în echipă şi consider că suntem cele mai bune. Important e să nu pierdem la mai mult de şapte goluri. Dar ne dorim o victorie şi o să tragem cu dinţii pentru ea. Ne bazăm pe atacul nostru şi în acelaşi timp o să încercăm să luăm mult mai puţine goluri decât în tur" a fost şi comentariul Dianei Ciucă. 
 
 

Afla mai multe despre: scm râmnicu vâlceaperadiana ciucăbietigheim 

viewscnt
Articole similare