Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cea mai mare ţeapă sau o lovitură uriaşă pe piaţa transferurilor? A jucat la Real Madrid şi la PSG, acum a semnat cu Betis

VIDEO | Cea mai mare ţeapă sau o lovitură uriaşă pe piaţa transferurilor? A jucat la Real Madrid şi la PSG, acum a semnat cu Betis
Comentarii

Betis visează să prindă un loc de cupe europene în acest sezon, iar conducerea clubului a rezolvat cel de-al doilea transfer al iernii.

După ce l-a achiziţionat pe Diego Lainez de la Club America pentru 14 milioane de euro, Betis a rezolvat şi împrumutul lui Jese Rodriguez, de la PSG. Atacantul era considerat unul dintre cei mai talentaţi tineri jucători spanioli, dar după transferul în Franţa, cariera sa a luat-o pe o pantă descendentă.

PSG l-a cumpărat de la Real Madrid în 2016, pentru 25 de milioane de euro, iar Jese a primit un salariu de 7 milioane de euro pe sezon. Viaţa extrasportivă agitată i-a dăunat atacantului, care nu s-a impus la campioana Franţei. Jese a fost împrumutat la Las Palmas şi la Stoke City, dar nici acolo nu s-a descurcat.

În acest sezon, Jese a jucat un singur minut pentru PSG, în Cupa Franţei.

Jese are în palmares cinci trofee cu Real Madrid: 2 x UEFA Champions League, titlul în La Liga, Cupa Spaniei şi CM al Cluburilor.

Afla mai multe despre: jese rodriguezreal betispsgreal madrid 

viewscnt
Articole similare