Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cea mai tare fază a săptămânii. Neagoe le-a trimis jucătorilor un bileţel, dar Rimane şi Viera n-au înţeles mare lucru: ”Din păcate, n-am avut corner” :)

VIDEO | Cea mai tare fază a săptămânii. Neagoe le-a trimis jucătorilor un bileţel, dar Rimane şi Viera n-au înţeles mare lucru: ”Din păcate, n-am avut corner” :)

Superliga

Comentarii

Eugen Neagoe le-a trimis jucătorilor un bileţel în finalul meciului Clinceni - Hermannstadt (scor final 1-1), însă Ousmane Viera şi Kevin Rimane par că nu înţeleg indicaţiile transmise de antrenor. Viera şi Neagoe au încercat să explice faza bileţelului.

În minutul 86, când Hermannstadt conducea 1-0, Eugen Neagoe le-a trimis jucătorilor săi un bileţel în care le oferă câteva indicaţii. Însă nici Viera, nici Rimane par că nu înţeleg conţinutul bileţelului. Întrebat despre acea fază, Viera spune că a fost vorba despre câteva indicaţii pentru un eventual corner, care însă n-a mai venit:

”(Ai primit un bileţel de la bancă, ai încercat să le explici colegilor tactica de pe acel bileţel. În ce limbă a fost scrisă de nu aţi înţeles pentru că imediat a venit golul?) Da, a fost o indicaţie de la corner, din păcate nu am avut corner şi nu am dat gol din corner”, a explicat Ousmane Viera.

Eugen Neagoe a fost însă destul de evaziv când a fost întrebat despre bileţelul trimis jucătorilor:

”Nu a fost fază fixă, a fost o acţiune de joc, v-am spus, ne-a prins cu un om mai puţin pe teren, am greşit în partea dreaptă a noastră, în flancul  drept, de acolo a venit pasa în faţa porţii şi am primit acel gol. Este păcat pentru că băieţii au făcut un efort fantastic, au alergat, au muncit, dar ăsta este fotbalul, dacă nu dai mai multe goluri ca adversarul nu poţi să câştigi”, a spus Neagoe.

Afla mai multe despre: eugen neagoe 

viewscnt
Articole similare