Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cea mai tare olteancă! România are o campioană mondială la culturism. Nu orice bărbat se apropie de ea!

VIDEO | Cea mai tare olteancă! România are o campioană mondială la culturism. Nu orice bărbat se apropie de ea!

Inedit

Comentarii

Maria Alexandra Lara Popa are 31 de ani şi a câştigat un concurs la care a depăşit reprezentantele a 60 de ţări. Sportiva a povestit succesul istoric pentru Telekom Sport.

Maria Alexandra Popa este o româncă stabilită în Italia care a impresionat pe toată lumea în ultimii ani. A câştigat titlul mondial la culturism la competiţia desfăşurată în Statele Unite, în luna decembrie. 
 
"Am descoperit acest sport acum cinci, şase ani, am luat-o ca pe o joacă. Mergeam la sală doar să mă menţin. Acum doi ani am început cursurile de personal trainer, fiind îndemnată de cei de la sala mea din Italia şi am zis să merg mai departe. M-am înscris la Mondiale, la Praga. Am început anul competiţional în iunie 2018. Am făcut patru categorii, dar am fost pe podium doar la două, ceea ce mi-a adus calificarea la Olimpia, la Las Vegas" a dezvăluit Maria secretul succesului ei. 
 
La începutul anului trecut, Maria l-a cunoscut pe Marco, un antrenor cu care a început imediat pregătirile pentru concursurile de bodybuilding. Italianul a încurajat-o să meargă la Mondiale, acolo unde a devenit numărul 1 în lume. 
 
 
 
 
 
 

Afla mai multe despre: maria alexandra lara popaculturismcampioană mondială 

viewscnt
Articole similare