Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cel mai brutal şi rapid KO din istoria UFC! A fost trimis la spital într-un timp record

VIDEO | Cel mai brutal şi rapid KO din istoria UFC! A fost trimis la spital într-un timp record

Alte sporturi

Comentarii

Cea mai recentă gală Ultimate Fighting Championship, UFC 239 din Las Vegas, a consemnat şi cel mai rapid knockout din istoria companiei de top din lumea artelor marţiale mixte.

Totul s-a întâmplat la semimijlocie, actorii principali fiind Jorge Masvidal (34 de ani) şi Ben Askren (34 de ani). Cu o istorie diferită, Masvidal participând la luptele pe stradă organizate de celebrul Kimbo Slice, în timp ce Askren a reprezentat Statele Unite la Jocurile Olimpice din 2008, a fost campioni în diferite companii şi era în acel moment neînvins (19 victorii şi un no contest). 

Lupta s-a terminat imediat cum a început. În doar cinci secunde, Masvidal l-a trimis pe Askren la pământ cu o lovitură brutală de genunchi, iar acesta nu s-a mai ridicat minute bune şi a fost transportat direct la spital. 

Masvidal nu a avut milă de adversarul său, care încă nu îşi recăpătase cunoştinţa, nici la interviul de după luptă: "A trebuit să îi arăt că există consecinţe câteodată. Ar fi trebuit să îţi ţii gura închisă. Probabil te-aş fi bătut până în runda a doua". 

Afla mai multe despre: jorge masvidalben askrenufcknockout 

viewscnt
Articole similare