Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cel mai conştiincios jucător de la Dinamo. Lucrează suplimentar la sală şi are mental coach: ”Vreau să ajung într-un campionat puternic”

VIDEO | Cel mai conştiincios jucător de la Dinamo. Lucrează suplimentar la sală şi are mental coach: ”Vreau să ajung într-un campionat puternic”

Superliga

Comentarii

Sergiu Hanca nu face pauză nici în cantonament!. E cel mai conştiincios din lotul lui Bratu. În pauze, trage de fiare.

Pe lângă programul făcut de Bratu în cantonament, Hanca se ţine şi de propriul program. Iar când a primit liber, a fugit în sala de forţă. Vreă să fie cel mai bun de la Dinamo.

Reporter: Când ai realizat că trebuie să faci şi suplimentar?
Sincer, când am început să joc în Liga 1 am văzut diferenţa dintre Liga a 2-a şi Liga 1. De vreo 3 ori pe săptămână mă pregătesc suplimentar. Depinde de cum sunt antrenamentele la echipa în ziua aceea. Lucrez mult agilitate, rapiditate, coordonare - pentru că e foarte importantă.

Hanca e atent la toate capitolele, nu doar la forma fizică sau la tehnica exersată la antrenamente. Se pregăteşte separat şi cu un mental coach.

”Cred că cea mai importantă piesă a unui fotbalist e mentalitatea şi aici vorbim să fii foarte bine din punct de vedere mental. Da, eu am realizat că am nevoie de acest lucru în momentul în care mi-am pus în gând să joc la o echipă mare din străinătate. Cred că Spania mi se potriveşte cel mai bine”.

Rezultatele au dat repede roade.

”În momentele dificile ale unei partide, de exemplu cum a fost în meciul cu FCSB, penalty în minutul 96, eram sigur pe mine şi, totodată, cu ajutorul mentalului foarte puternic poţi să treci peste momentele mai puţin fericite în fotbal, care sunt normale în viaţa unui fotbalist. Eram foarte sigur pe mine, pentru că mă simţeam foarte pregătit din toate punctele de vedere şi eram sigur că o să înscriu”.

Afla mai multe despre: dinamosergiu hancaliga 1antrenament 

viewscnt
Articole similare