Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cel mai fericit jucător al roş-albaştrilor după venirea lui Teja: "El m-a debutat"

VIDEO | Cel mai fericit jucător al roş-albaştrilor după venirea lui Teja: "El m-a debutat"

FCSB

Comentarii

Olimpiu Moruţan a debutat la seniori în tricoul Universităţii Cluj, în februarie 2016. Atunci antrenor al clujenilor era chiar Mihai Teja

Olimpiu Moruţan se bucură pentru sosirea la FCSB a lui Mihai Teja, antrenorul de care se leagă un moment important din cariera fotbalistului. 

"În anul în care a antrenat la Universitatea Cluj m-a şi debutat şi îi mulţumesc pe această cale. Trebuie să îi demonstrez la antrenamente şi apoi la jocuri că am calităţi şi că merit să fiu titular. Este un antrenor foarte bun şi o să vă demonstreze şi dumneavoastră" este pariul lui Moruţan. 
 
Schimbarea din final de an l-a luat pe nepregătite pe mijlocaş. 
 
"După ce am plecat în vacanţă am văzut ştirile că avem un antrenor nou. Ne-a surprins, normal că ne-a surprins. Acum nu mai contează cine este antrenor, trebuie să facem un grup aici, să fim foarte uniţi şi să câştigăm campionatul. Pentru asta suntem aici să strângem rândurile şi să începem un an nou" a mai spus Moruţan. 
 

 

 

Cel mai important obiectiv este să câştigăm campionatul. Pentru asta suntem aici să strângem rândurile ţi să începem un an nou. 05.33 

Afla mai multe despre: fcsbmihai tejamoruţandebutdică 

viewscnt
Articole similare